logo

Pravila o privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Pravilo je ruletigre.com da poštuje vašu privatnost u odnosu na sve informacije koje možemo prikupiti od vas putem naše web-lokacije, ruletigre.com i drugih web-lokacija koje posjedujemo i kojima upravljamo.

Ne dijelimo nikakve osobne identifikacijske informacije javno ili s trećim stranama, osim kada to zahtijeva zakon.

Naša web-lokacija može se povezati s vanjskim web-lokacijama koje ne koristimo. Imajte na umu da mi nemamo kontrolu nad sadržajem i praksom tih stranica i ne možemo prihvatiti odgovornost ili odgovornost za njihova pravila o privatnosti.

Vaše daljnje korištenje naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem naših praksi u vezi s privatnošću i osobnim podacima. Ako imate pitanja o tome kako postupamo s korisničkim podacima i osobnim podacima, slobodno nas kontaktirajte.

Slobodni ste odbiti naš zahtjev za vašim osobnim podacima, s razumijevanjem da vam možda nećemo pružiti neke od željenih usluga.

Mi samo tražimo osobne podatke kada nam je uistinu potrebno da Vam pružimo uslugu. Prikupljamo je poštenim i zakonitim sredstvima, uz vaše znanje i pristanak. Također vas obavještavamo zašto ga prikupljamo i kako ćemo ga koristiti.

Prikupljene podatke zadržavamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo vam pružili traženu uslugu. Koje podatke pohranjujemo, štitit ćemo u komercijalno prihvatljivim načinima kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, korištenje ili izmjenu.

Uvjeti pružanja usluge ruletigre.com

Linkoviimenica

ruletigre.com nije pregledao sve web-lokacije povezane s njihovom web-lokacijom i nije odgovoran za sadržaj bilo koje povezane web-lokacije. Uključivanje bilo koje veze ne znači da ruletigre.com odobrava web-lokaciju. Korištenje takvih povezanih web stranica je na vlastiti rizik.

Upotrijebite licencu

Dopušteno je privremeno preuzimanje jedne kopije materijala (informacija ili softvera) na ruletigre.com web-mjestu za osobno, nekomercijalno prolazno gledanje. Ovo je izdavanje licence, a ne prijenos vlasništva, a prema ovoj licenci ne smijete:

Ova licenca će se automatski prekinuti ako prekršite bilo koje od ovih ograničenja i ruletigre.com može je prekinuti u bilo kojem trenutku. Po prestanku gledanja ovih materijala ili nakon raskida ove licence, morate uništiti sve preuzete materijale koje posjedujete, bilo u elektroničkom ili tiskanom obliku.

Pojmovi

Pristupanjem web-mjestu na ruletigre.com pristajete biti obvezani ovim uvjetima pružanja usluge, svim važećim zakonima i propisima te se slažete da ste odgovorni za poštivanje svih važećih lokalnih zakona. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjeno je koristiti ili pristupati ovoj web-lokaciji. Materijali sadržani na ovoj web stranici zaštićeni su primjenjivim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

Odricanje

Materijali na stranicama ruletigre.com-a dostupni su na temelju ‘kao što je’. ruletigre.com ne daje nikakva jamstva, izričita ili podrazumijevana, te ovime odriče i negira sva druga jamstva uključujući, bez ograničenja, podrazumijevana jamstva ili uvjete prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili ne-kršenje intelektualnog vlasništva ili druge povrede prava.

Nadalje, ruletigre.com ne jamči niti daje bilo kakve izjave u vezi s točnošću, vjerojatnim rezultatima ili pouzdanošću upotrebe materijala na svojoj internetskoj stranici ili na neki drugi način koji se odnosi na takve materijale ili na bilo koje web-lokacije povezane s ovom web-lokacijom.

Izmjene

ruletigre.com može u bilo kojem trenutku bez prethodne najave izmijeniti ove uvjete pružanja usluge za svoju web-lokaciju. Korištenjem ove web stranice pristajete biti vezani za aktualnu verziju ovih uvjeta pružanja usluge.

Mjerodavno pravo

Ove odredbe i uvjeti uređeni su i tumačeni u skladu sa zakonima i vi se neopozivo podvrgavaju isključivoj nadležnosti sudova u toj zemlji ili mjestu.

Točnost materijala

Materijali koji se pojavljuju na ruletigre.com web stranici mogu sadržavati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. ruletigre.com ne jamči da su svi materijali na njegovoj web stranici točni, potpuni ili aktualni. ruletigre.com može u bilo kojem trenutku bez prethodne najave izmijeniti materijale sadržane na svojoj web-lokaciji. Međutim, ruletigre.com se ne obvezuje na ažuriranje materijala.

Ograničenja

Ni u kojem slučaju ruletigre.com ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štete zbog gubitka podataka ili profita, ili zbog prekida poslovanja) koji proizlaze iz korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na ruletigre.com web stranice, čak i ako je ruletigre.com ili ovlašteni zastupnik ruletigre.com usmeno ili pismeno obaviješten o mogućnosti takve štete. Budući da neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja podrazumijevanih jamstava ili ograničenja odgovornosti za posljedičnu ili slučajnu štetu, ta ograničenja se možda ne odnose na vas.

© 2020 ruletigre.com |
Gamblers Anonymous GambleAware Gamcare